ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Αναβαθμίστε αισθητικά το χώρο σας

Οι καθρέπτες θεωρούνται ιδανική πρόταση διακόσμησης και μπορούν, παράλληλα, να καλύψουν πρακτικές ανάγκες. Ιδιαίτερα στο χώρο του σαλονιού σας, ένας καθρέπτης μπορεί να αναβαθμίσει αισθητικά τον περιβάλλοντα χώρο και να βάλει μια εξαιρετική διακοσμητική πινελιά στο καθιστικό σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, αποβαίνει ιδιαίτερα χρήσιμος, καθώς μπορεί να καλύψει τυχόν ατέλειες στους τοίχους σας. Έχοντας ως ιδιότητα να αντανακλά το φως -φυσικό και τεχνητό-, ένας καθρέπτης σαλονιού μπορεί να φωτίσει, να μεγαλώσει και, τελικά, να μεταμορφώσει το χώρο σας!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην ΥΑΛΟΣ glass design διαθέτουμε καθρέπτες σαλονιού για όλα τα γούστα, σε ποικιλία σχεδίων και υλικών και σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις.

Χειροποίητες δημιουργίες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του σαλονιού σας, μεταμορφώνοντας τον χώρο σας

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Αν μας δώσετε μια εικόνα του σαλονιού σας, μπορούμε να σας κατευθύνουμε στην ιδανική επιλογή. Είστε λάτρης των χρωμάτων ή του minimal στυλ; Θέλετε έναν κλασικό ή ένα μοντέρνο καθρέπτη;

Επιλέξτε ένα από τα εντυπωσιακά χειροποίητα δημιουργήματά μας και προσδώστε… βάθος και λάμψη στον προσωπικό σας χώρο!

 

Αποκτήστε έναν καθρέπτη της ΥΑΛΟΣ glass design

και θα εντυπωσιαστείτε από την πραγματική μεταμόρφωση του χώρου σας, πέρα από κάθε χρηστική αξία του καθρέπτη ως αντικειμένου.