Λειτουργικότητα και διακόσμηση


Ο καθρέπτης του μπάνιου σας κατέχει βασικό ρόλο στο χώρο και για πολλούς είναι το πρώτο αντικείμενο που βλέπουν όταν ξυπνούν. Έχοντας λοιπόν τέτοιο ρόλο στο μπάνιο, ο καθρέπτης σας πρέπει να εξυπηρετεί τις καθημερινές σας ανάγκες. Ωστόσο, γιατί να μην είναι και όμορφος, ώστε να σας φτιάχνει τη διάθεση, όταν τον αντικρύζετε κατά το πρωινό σας ξύπνημα;

Στην ΥΑΛΟΣ glass design διαθέτουμε καθρέπτες μπάνιου που διακρίνονται τόσο για τη λειτουργικότητά τους, όσο και την ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά που προσθέτουν στο χώρο σας.


Καθρέπτες Μπάνιου

Καθρέφτες φωτιζόμενοι ή μη μετατρέπουν το μπάνιο σας σε ένα ιδιαίτερο χώρο. Με τα προϊόντα μας σάς βοηθάμε να μετατρέψετε μια απλή καθημερινή συνήθεια σε… κάτι πιο ενθουσιώδες, που θα σας χαρίζει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας!

Αντικρύστε το είδωλό σας σε έναν καθρέπτη μπάνιου πρωτότυπο και διαφορετικό, που ομορφαίνει το μπάνιο σας και σας φτιάχνει τη διάθεση, και… “χαρίστε” του το πιο φωτεινό σας χαμόγελο!

Αναβαθμίστε το στυλ του χώρου σας


Στην ΥΑΛΟΣ glass design, με έδρα την Πάτρα, εξυπηρετούμε πανελλαδικά ιδιώτες, καταστήματα και επιχειρήσεις. Απευθυνθείτε σε μας για καθρέπτες μπάνιου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και επιλέξτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων.

Αποκτήστε τον καθρέπτη που θα ενισχύσει τη λειτουργικότητα του χώρου σας, αλλά θα ομορφύνει και το μπάνιο σας. Καθρέπτες μπάνιου απλοί, κλασικοί, μοντέρνοι, ανοξείδωτοι, μεγεθυντικοί, φωτιζόμενοι ή μη, σε διάφορα σχέδια.


Καθρέπτες Μπάνιου
Καθρέπτες σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες που δημιουργούν τα συγκεκριμένα τετραγωνικά του δικού σας μπάνιου. Καθρέπτες μπάνιου ιδιαίτερα πρακτικοί, για να μπορείτε να βλέπετε σωστά τον εαυτό σας, όταν βάφεστε ή όταν ξυρίζεστε. Διαφορετικοί καθρέπτες μπάνιου, σε πολλά κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με ή χωρίς απλίκες, για όλα τα γούστα.

Καθρέπτες μπάνιου, από την ΥΑΛΟΣ glass design, που ταιριάζουν στο ύφος και το στυλ του δικού σας μπάνιου, χαρίζοντάς του φωτεινότητα και μία αίσθηση ευρυχωρίας.


Καθρέπτες Μπάνιου
mirrors
mirrors